Blog Rooya

Kurzy tvorby z Foamiranu

11.06.2018 / Kurzy

Moc nás těší spolupráce s Martinou Bartoňovou. Přijala pozvání a bude učit v dílně Rooya květiny z Foamiranu - v pátek 29. 6. 2018 lilii a v sobotu 30. 6. 2018 a v neděli 1. 7. 2018 různé růže. 

A na web si pro vás připravila návod na Jiřinu. 

Soutěž s Instagramem

11.06.2018 / Soutěž
SOUTĚŽTE S NÁMI

Tagujte na Instagramu své korálkové výrobky takto #koralkicz a vyhrajte každý měsíc poukázku do korálkárny Rooya v hodnotě 1000 Kč. Výherce je vybírán náhodně poslední den v měsíci - zabodneme prst do obrazovky :) 

Květnovým výhercem se stala Lucie Corral Svobodovágratulujeme!

Mrkněte na příspěvky v soutěži, kochejte se a inspirujte tvorbou jiných! 

Snídaně s Novou 28. 5. 2018

27.05.2018 / Návody, Pozvánka

V pondělí 28. 5. 2018 v 7:15 a 8:15 se s námi ve Snídani s Novou můžete naučit vyrábět střapce. 

Návod na jednoduché střapečkové náušnice najdete i v tomto článku

Na dalších fotkách se můžete inspirovat použitím hotových střapců. Šperky jsou z dílny Kateřiny Bacikové (připravila i seriál návodů v časopisech Korálki - v detailu zboží vždy vidíte obrazkový obsah, snadno je najdete) a Mirky Křepelkové. Tašku šila Mirka Křepelková. 

Minimalistické náramky z korálků Rulla

21.05.2018 / Návody

V našem okruhu se spíš setkáváme se složitými korálkovými šperky, nicméně i jednoduchost má něco do sebe. Tyhle náramky od Báry Báčové jsou až minimalistické. 

Použijte na ně dvoudírkové  korálky Rulla a pružnou nit čili pruženku. Stačí jeden průvlek každou dírkou, tak zvaný bezpečný uzlík a náramek je hotov. 

První šití overlockem

17.05.2018 / Návody

V tomto článku jsem shrnula svou první zkušenost šití ovelockem. Ušila jsem si jednoduchou sukni. Bude to láska :) 

Malování na vodní hladině EBRU je zábavné!

17.05.2018 / Kurzy

Malování na vodní hladině EBRU je pro mne relax a plynutí s tvorbou. Nemám žádné velké ambice, ráda si tvořím látky a z nich pak šiji drobnosti jako jsou pytlíčky na vinuté perle, obaly na knihy a polštářky. 

Moc hezky si společně užíváme kurzy a workshopy, které vypisuji u nás v dílně Rooya i na různých akcích (letos na jaře to byl Prague Patchwork meeting v pražském hotelu Step a Krativní sraz v Pohořanech u Olomouce, který každoročně pořádá Qítko). 

Podívejte se na tvorbu účastníků kurzů a přijďte na ten příští, koná se 24. 7. 2018 od 17 hodin v dílně korálkárny Rooya. Veškeré pomůcky a materiál najdete v našem e-shopu i na prodejně. 

Letní náušnice - rychlovka

16.05.2018 / Návody

Pojďte si s námi vytvořit jednoduché, nicméně působivé letní náušnice. Snoubí se v nich modrá barva evokující léto a sovy a střapce, které jsou hitem těchto dní. Podle tohoto článku je lehce vytvoříte a najdete v něm i odkazy na materiál, který je z naší korálkárny.

Den matek

13.05.2018 / Návody

Vzpomínám na moji maminku Vlastu, co už je v nebíčku, a teď už je maminkou i má dcera...krásný Den matek všem maminkám s díky, že nám umožnily žít náš život tím, že nás přivedly na tenhle svět ❤️ Šárka 

Soutěž s Instagramem

07.05.2018 / Soutěž
SOUTĚŽTE S NÁMI

Tagujte na Instagramu své korálkové výrobky takto #koralkicz a vyhrajte každý měsíc poukázku do korálkárny Rooya v hodnotě 1000 Kč. Výherce je vybírán náhodně poslední den v měsíci - zabodneme prst do obrazovky :) 

Dubnovým výhercem se stala Maatjabeadsgratulujeme!

Mrkněte na příspěvky v soutěži, kochejte se a inspirujte tvorbou jiných! 

Seznam prodejních míst PNS

04.05.2018 / Korálki

Na našem webu ZDE pod záložkou PNS prodejní místa najdete aktuální seznam míst, kde můžete koupit časopis Korálki. Ulovte si ho :) 

Copyright © 2007-2024 Šárka JiřičnáNastavení soukromí