Návody

Materiál Náročnost Technika

Náušnice: Sněženky

Obtížnost: 2

Tihle stateční poslové jara, samotné symboly jarního rašení, nemohou v jarním čísle Korálki chybět. Letošní verze je hodně realistická a navíc znásobená, protože kytička tentokrát zdobí malé Fimo korálky. Návod popisuje výrobu náušnic, ale jeho součástí je i inspirace pro další využití nápadu.

Návod byl publikován v čísle Korálki 2/2010

Náušnice: Velikonoční trojka do ouška

Obtížnost: 1

Vzhledem k tomu, že nejsem zastáncem lapačů prachu neboli dekorací k různým svátečním příležitostem, snažila jsem se vytvořit něco ryze velikonočního, ale zároveň nositelného. Napadaly mne věci jako pomlázka kolem krku, drátované vejce na klíče, korálková taštička ve tvaru slepice, ale nakonec to vyhrály vajíčkové náušnice v barvách jara s mini spirálkovými drátovanými vajíčky.

Náramek a náušnice - Hrátky s lanky

Obtížnost: 1

Bižuterní lanko je tvořeno ocelovými strunami (7-49) a potaženo nylonem. Je nealergenní. Skýtá řadu možností využití a na rozdíl od vlasce je k dispozici velká škála barev. Můžeme ho sladit s barvou korálků a nebude nám vadit, když ho někde zůstane kus koukat.

Návod byl publikován v čísle Korálki 2/2009

Časopis Korálki si můžete koupit na rooya.cz, v obchůdcích Rooya, ve vybraných obchodech s kreativními potřebami, na stáncích PNS. Předplatné zajišťuje firma Send Předplatné pro ČR a L.K. Permanent pro Slovensko.

Náramek: Splitery

Obtížnost: 1

Došly vám splitery a zrovna nutně nejméně jeden potřebujete? Snadná pomoc. (Na obrázku je náramek s použitím paměťového drátu a třířadého spliteru.

Návod byl otištěn v čísle Korálki 6/2008

Náušnice: Húsenice

Obtížnost:  1


Návod byl zveřejněn v čísle časopisu Korálki 6/2008

Náhrdelník: Vánoční snění

Obtížnost: 2

Každý z nás miluje vánoce vůně cukroví, vůně vánočního stromečku, zapálení svíček a vánočních frantíků. Jsou to chvíle naplněné lásky a očekávání čas dárků a rodinné pohody. A k vánocům patří i krásný šperk …

Projekt vyhrál 3. místo v soutěži na téma Vintage, vyhlášené časopisem Korálki.

Bližší informace o soutěžích s Korálki najdete
v rubrice Soutěže

Přívěsek: Autorský šperk z hedvábí

Obtížnost: 1

Naše čtenářka Maria Nataly nám poslala návod na autorský šperk z hevábí. Potěšte oko a inspirujte se :- )

Náhrdelník: Chameleon

Obtížnost: 1

Organzové květy jsou lehké jak na vytvoření tak i na krku či na uších.

Projekt vyhrál 2. místo v soutěži na téma V mechu, vyhlášené časopisem Korálki.

Náramek : Plamen lásky

Obtížnost: 1

Dobře vybírej, kde a pak se zapal a hoř, nepřikládej velká polena, ale udržuj plamen a nakonec na něm uvař dobrou polévku...to je šest kroků k pravé lásce a přesně tolik srdíček najdete na valentýnském náramku, který si dnes spolu vytvoříme.

Náušnice: Proměnlivé náušnice z Korálki 6/2010

Obtížnost: 1

Dávám přednost moderním, minimalistickým tvarům a to, co někomu přijde chladné, považuji za čisté a stylové. To jsem se pokusila vyjádřit spojením materiálů a sladěním stylů. Pokud se mnou souhlasíte, pusťte se do náušnic, které mohou vypadat každý den trochu jinak!

Copyright © 2007-2024 Šárka JiřičnáNastavení soukromí